Leerling monteur

Omschrijving

Wij houden ons bezig met het ontwerpen, monteren en het onderhouden van uiteenlopende werktuigbouwkundige installaties en systemen t.b.v. de utiliteitsbouw. Als zogenaamd W-installateur zorgen wij voor optimale processing op gebied van gas, verwarming, koeling, ventilatie, regeltechniek, waterbeheer en waterafvoer. Enkele van onze opdrachtgevers zijn Rijksvastgoedbedrijf, diverse gemeentes, diverse scholengemeenschappen, zorginstellingen, MKB bedrijven en (food)industrie. We voeren onze werkzaamheden uit in de kop van Noord Holland.

Wat jij gaat doen

Als leerling monteur assisteer je de hoofdmonteur bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Onze hoofdmonteurs zijn gewend om met leerlingen te werken en willen jou graag alles leren over het installatievak.

Wie ben jij?

  • Je houdt van vroeg opstaan, je bent daardoor iedere dag netjes op de afgesproken tijd aanwezig
  • Je bent gemotiveerd, houdt niet van stilzitten en ziet het werk
  • Je bent ge├»nteresseerd in de werkzaamheden en stelt tijdens het werk de juiste vragen aan de hoofdmonteur voor je eigen ontwikkeling

Dit bieden wij jou

  • Indien je voldoet aan bovengenoemde karaktereigenschappen heb je kans op een mooie toekomst binnen ons bedrijf.
  • We bieden jou een stageplek in combinatie met jouw opleiding bij Installatiewerk Noord Holland.
  • Belangrijk is dat je op school net zo je best doet als op de werkvloer.
  • Zodra je minimaal opleidingsniveau 3 hebt afgerond bij Installatiewerk Noord Holland bieden wij jou een vast dienstverband aan.

Installeer je bij ons

Enthousiast geworden? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug binnen 30 minuten. Of bel ons op kantoor via 0229-242324 voor het maken van een kennismakingsgesprek.